Handelsbetingelser

Velkommen til vores webshop

Nedenstående finder du vores til enhver tid gældende handelsbetingelser på DANSK og ENGELSK. Når du handler på vores webshop accepterer du samtidig de gældende handelsbetingelser.


Generelle oplysninger

Don't Sweat It
Nordfeldvej 17 3.
2700 Brønshøj
Danmark

 

Telefonnr.: +45 29 21 65 58
E-mail: info@dontsweatit.dk
CVR-nummer: 39816296

Betaling

Dontsweatit.dk modtager betaling med Dankort, Visa/dankort, visa og Visa Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når vi har afsendt varen. Alle priser er i Danske Kroner inkl. 25 % moms.
Don’t sweat it bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Varer vil normalt blive sendt 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Vi sender med CoolRunner, som har samarbejder med DAO. Ved udenlandske forsendelser bruger vi CoolRunner og DAO.
Vi leverer fragtfrit til Danmark såfremt din ordre overstiger 500,00 kr. Ved køb under 500,00 kr. vil der komme et fragtgebyr på. Til udlandet vil der altid komme et fragtgebyr på.
Vi sender ikke pakker ud i weekender, eller helligdage.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop ”Don’” og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Meddelelse herom skal sendes til dontsweatit@outlook.dk hvori det tydeligt fremgår at du ønsker at gøre bruge af din fortrydelsesret. Vi tilbagebetaler det fulde beløb du har købt for excl. den oprindelige fragtomkostning, som vil blive fratrukket tilbagebetalingen. Beløbet vil blive overført til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret denne. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Ved returnering skal nedenstående Fortrydelsesformular udfyldes og medsendes sammen med varen.
Vi kan kun acceptere en returforsendelse hvis varerne er ubrugte og pakket i originalemballagen.

Reklamation

I henhold til købeloven, gives der 2 års reklamationsret. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet eller almindelig slitage. Reklamationen behandles i øvrigt i henhold til dansk lovgivning.

Ved reklamationen skal du udfylde nedenstående returformularen og medsende sammen med varen til:

Don’t sweat it
Nordfeldvej 17 3.
2700 Brønshøj
Danmark

Hvis du selv er i tvivl om fejlen er berettiger til returnering og ombytning, beder vi dig kontakte os inden du returnerer den på telefon +45 29216558, så vi om muligt kan afgøre dette sammen. Så snart vi har modtaget din retur-pakke, vil vi gennemgå den og vurdere om vi er enige i, at varen er defekt eller ej. Såfremt vi også vurderer varen til at være defekt, vil vi godtgøre fragtomkostningen for at returnere den svarende til det beløb du oprindeligt har betalt for at få den leveret. Hvis vi kan sende dig en erstatnings-vare vil denne blive sendt til dig uden at pålægge fragtomkostning. Hvis vi ikke kan sende dig en ny vare vil vi kreditere dit betalingskort med det fulde købsbeløb inkl. evt. fragtpris.

Download reklamationsformular her

Beskyttelse af personlige data

Vi er forpligtede til at fortælle dig, at når du har indtastet dine personlige data i vores shop-system vil vi gemme disse oplysninger i vores database. Mest fordi vi håber at "se" dig igen, og du vil da kunne foretage et køb uden at skulle indtaste alle disse data igen, da disse kan hentes ved at indtaste dit telefonnummer. Hvis du ønsker at vi sletter disse oplysninger så snart dit køb er afsendt beder vi dig sende os en email herom.

Fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.
Returvarerne og formularen sendes til:

Don’t sweat it
Nordfeldvej 17 3.
2700 Brønshøj
Danmark
Email: info@dontsweatit.dk
 
Download fortrydelsesformular her